BIST 8.794
DOLAR 34,21
EURO 37,19
ALTIN 2.987,84

Tarihin en pahalı internet siteleri

Tarihin en pahalı internet siteleri

Türkiye'nin en yeni ve en hızlı yükselen teknoloji sitesi teknokulis.com internetin en pahalı adreslerini derledi.internet pek çok ünlü, pek çok milyoner ve az sayılmayacak kadar milyarder çıkardı. özellikle 1990'lı yılların başında bir şekilde "güzel" alan adlarını (domainleri) satın alan pek çok...

Tarihin en pahalı internet siteleri

Türkiye'nin en yeni ve en hızlı yükselen teknoloji sitesi Teknokulis.com internetin en pahalı adreslerini derledi.
İnternet pek çok ünlü, pek çok milyoner ve az sayılmayacak kadar milyarder çıkardı. Özellikle 1990'lı yılların başında bir şekilde "güzel" alan adlarını (domainleri) satın alan pek çok kişi, bu yatırımın karşılığını çok fazlasıyla aldı.
Listemizde internet tarihinde satılan en pahalı 20 internet adresini bulabilirsiniz. Çoğu el değiştirme işlemi gizli olarak yapılıyor, listemizdekiler sadece duyurulan fiyatlardır.
Bazı internet adresleri listemizden özellikle çıkartıldı. Görselini koymamızın uygun olmayacağı Sex.com (14 milyon dolar) ve Porn.com (9.5 milyon dolar) da oldukça yüksek meblağlara el değiştirmişlerdi.

Tarihin en pahalı internet siteleri

Find.com
1.2 milyon dolar
Find.com ya da Türkçe'siyle "Bul.com" pek çok insanın aklına gelen ilk internet adresiydi. Google'ın daha piyasada olmadığı yıllarda insanlar internet adreslerini deneme yanılma yöntemiyle bulurken, Find.com oldukça fazla ziyaret ediliyordu. Şu an ise "Craigslist" gibi bir listeleme servisi sunuyor.

Tarihin en pahalı internet siteleri

VIP.com
1.4 milyon dolar
VIP.com bir bahis sitesi. Güzel görünse de listedki pek çok adresten daha az ilgi çekici.

Tarihin en pahalı internet siteleri

Autos.com
2.2 milyon dolar
Autos.com adından da anlaşılacağı gibi otomobil satış sitesi olarak çalışıyor.