BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,10
ALTIN 2.840,35
HABER /  GÜNCEL

Tarihi mekanda kültür sohbeti

Kapalıçarşı sohbetlerinin ilki Hürriyet Kültür Sanat Yönetmeni Doğan Hızlan'la başlıyor.

Abone ol

Kapalıçarşı Sohbetleri’ni İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü düzenliyor, etkinliğin sponsoru ise Kuveyt Türk… Eminönü Belediyesi ve Kapalıçarşı Esnaflar Derneği’nin de destek verdiği etkinlik, her ayın son Perşembesi saat 14.30’da Şark Kahvesi’nde gerçekleştirilecek. “Kapalıçarşı Sohbetleri”nin ilki Hürriyet Gazetesi Yazarı Doğan Hızlan’ın sohbetiyle başlıyor. Bu tarihi mekanı sohbet geleneğiyle yeniden taçlandırmak için tüm kültür dostlarını 23 Şubat Perşembe saat 14.30’da Kapalıçarşı’ya bekliyoruz.

“İSTANBUL SOHBET İSTER ÇAY SİMİT BAHANE”

Kapalıçarşı Sohbetleri’nin 23 Şubat’taki ilk programına Doğan Hızlan konuşmacı olarak katılıyor. Programda İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan ve Kapalıçarşı Esnafları Derneği Başkanı Dr. Hasan Fırat’ın yanı sıra seçkin simalar ve kültür dostları hazır bulunacak. Çay simit eşliğindeki etkinliğin sloganı ise: İstanbul sohbet İster çay simit bahane…

KAPALIÇARŞI’YA KÜLTÜREL BOYUT

İki yıldır her Çarşamba Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde yapılan Beyazıt Konuşmaları’nın sponsoru olan Kuveyt Türk, Kapalıçarşı Sohbetleri’nin de sponsorluğunu üstlendi… “Büyük Kapalıçarşı Projesi çerçevesinde, çarşıya kültürel bir muhteva kazandırmak için Kapalıçarşı Sohbetleri’ni başlattık” diyen İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Kuveyt Türk Katılım Bankası’na da kültüre ve tarihe verdiği bu anlamlı destekten dolayı teşekkürlerini bildirdi.


Tarih : 23 Şubat 2006, Perşembe
Konuşmacı : Doğan Hızlan
Yer : Şark Kahvesi, Kapalıçarşı
Saat : 14.30

Bilgi için : 212 296 17 01 Creavizyon İletişim Danışmanlığı