BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Tantan Avcılar Belediyesinde

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci’yi ziyaret etti.

Abone ol

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’yi makamında ziyaret etti.
Geldiği Avcılar’da Kaymakam Hasan Duruer’i ziyaret ettikten sonra Avcılar Belediyesi’ne de gelen Tantan, Başkan Değirmenci ile yaptığı sohbette ilçedeki son gelişmeleri memnunlukla karşıladığını söyledi. Bir dönem kendisi de Belediye Başkanlığı yapan Tantan, Avcılar ilçesini çok modern bulduğunu belirterek, “ Avcılar ilçesine yapılan hizmetler hemen fark ediliyor. Avcılar gerçek bir cazibe merkezi, gelişmiş ve modern bir ilçe. İlçeyle ilgili hazırlanan projeler ise oldukça heyecan verici. Avcılar halkı belli ki yapılan hizmetlerden memnun. İstanbul’un parlayan yıldızı Avcılar, Türkiye’nin parlayan yıldızı olmuş.

Başarılı hizmetlerinizin devam ettiğini görmek mutluluk verici” dedi.
Avcılar Belediye Bakanı Mustafa Değirmenci de Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ” Parlayan yıldız Avcılar’a hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu.
Türk siyasetinin de görüşüldüğü sohbet toplantısında Türkiye’deki son siyasi gelişmeler de tartışıldı. Eski İçişleri Bakan’lığı da yapan Sadettin Tantan, “Ülkemizin kimseye ihtiyacı yok. Ülkemizde örgütlenme ihtiyacı var. Bugün acil yapılması gereken, onursuzluktan kurtulmak için halkı bilinçlendirerek örgütlenmektir. Yurt Partisi olarak ulusal kalkınmayı hedefleyen bir meclis kurmak için yola çıktık. Yetişmiş, çevresi tarafından sevilen aydın ve elit insanlar sokağa çıkarak insanlara önder olmalıdır. Kadın ve erkek ayrımı gözetmeksizin, bir defaya mahsus 4-5 yıllığına savaşa çıkmalıyız" dedi.