BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Taksime ŞAP dökülsün

Beyaz, Taksim'de tacizde bulunanları esprili üslubuyla kınadı. Bir de öneri sundu;

Abone ol

Programının bu haftaki bölümünün başında Taksim'deki taciz görüntülerini ekrana getiren Beyazıt Öztürk, tacizcilere ceza olarak verilen 57 YTL'yi şu sözlerle kınadı!!!

57 YTL ÇOK PAHALI

"Bu görüntüler üzerine sadece şunu söyleyebiliriz. Ayıp, ayıp, ayıp... Rezillik, rezillik, rezillik. Her şey adına, Türkiye adına çok büyük bir rezillik. Neden? Çünkü 57 YTL çok pahalı. Bu ceza aşağı çekilmeli. Taksim'e giden gençler işsiz, güçsüz, ceplerinde para yok. Bu çocuklar niye düşünülmüyor!"

Tacizcilere verilen 57 YTL'nin düşüklüğünü böyle bir espri yaparak kendi üslubuyla eleştiren Beyazıt Öztürk, stüdyodakileri hem güldürdü hem de bir hayli düşündürdü.

REZİLLİĞİN DANİSKASI

"Sahiden de büyük bir rezillik. Yani bir yandan imajı düzeltmeye çalışırken, bu görüntüleri tüm dünya izliyor. Rezilliğin daniskası. Oradaki arkadaşlara ne kadar ceza verseniz azdır yani. Cidden azdır. Ama bu 57 lira ile çözülecek iş değil" şeklinde konuşarak taciz olaylarına tepki gösteren Beyaz'ın şu önerisi ise izleyenleri bir hayli güldürdü.

TAKSİM'E ŞAP DÖKÜLSÜN

"Bizden tek bir öneri var; Taksim'e yılbaşı gecesi önümüzdeki sene bir gün öncesinden şap dökülsün. Bütün Taksim'e. Sabah belediye gelsin her tarafı şaplasın. Taksim'e gidenlere bir güzel yalatsın önce... Önce bir yalasınlar, önce bir geçsin içerdeki dürtü geçsin. O da olmadı oturtsunlar, şapa oturtsunlar."

(Televizyongazetesi)