BIST 10.866
DOLAR 32,57
EURO 35,28
ALTIN 2.470,69
HABER /  GÜNCEL

Taksici vahşet yarattı

Kadıköy'de bir kadın, bindiği taksinin şoförü tarafından 7 yerinden şişlendi.

Abone ol

Alınan bilgiye göre saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir arkadaşının evinden dönen 29 yaşındaki Emise Güllüzer, Kızıl Toprak civarından taksiye bindi. Güllüzer, bir süre sonra taksi şoförünün sözlü tacizine uğramaya başladı. Kalamış civarında bir otoparka gelen Güllüzer ile şoför arasında itişme başladı. Emise Güllüzer tarafından terslenen taksi şoförü, sinirlenince arabadan aldığı bıçak ile Güllüzer'i el parmağından yaraladı. Hızını alamayan şoför, daha sonra yine aracından aldığı şiş benzeri delici alet ile Güllüzer'in vücudunu rast gele delmeye başladı.

Kanlar içinde kalan kadının yere düştüğünü gören taksi şoförü, aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre olduğu yerde kalan yaralı kadın, daha sonra olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı kadını ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Emise Güllüzer'in, sırtından ve karnından delici alet ile 7 yerinden yaralandığı doktorlar tarafından tespit edildi. Güllüzer'in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Güllüzer'in polise verdiği ifadede, taksi şoförünü tanımadığını söylediği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.