BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Tacizle suçlanan babanın intiharı

İzmir'de öz kızına tacizle suçlanan baba kendisini asarak yaşamına son verdi

Abone ol

İzmir'in Çiğli ilçesinde 14 yaşındaki öz kızı Z.E.P.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla jandarma tarafından aranan S.P. (47), boş bir arazide kendini asarak intihar etti.
Olay, Sasalı yolu tekel depoları karşısında bulunan boş arazide meydana geldi. Mantar toplayan vatandaşlar, bölgede bir kişinin ipte asılı olduğunu farkederek durumu polise bildirdi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri, ceset üzerinde yaptıkları incelemede asılı kişinin S.P. olduğunu belirledi.

S.P.'nin birahane işlettiği iddia edildi. İntihar sebebini araştıran polis, ilginç bir olayla karşılaştı. İddialara göre S.P'nin, 14 yaşındaki kızı Z.E.P.'ye cinsel istismarda bulunduğu, genç kızın bu durumu öğretmenine anlatması üzerine olayın jandarmaya sirayet ettiği ileri sürüldü. Jandarmanın kendisini aradığını öğrenen S.P.'nin bu durumu kabullenemeyip intihar ettiği tahmin ediliyor.

S.P.'nin intihardan bir süre önce eşine cep telefonu mesajıyla, "Kendimi öldüreceğim." dediği ileri sürüldü. S.P.'nin cesedi, otopsi yapılması içi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Z.E.P. ise jandarma tarafından bir kız yurduna yerleştirildi.