BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Süt şişesinde sevgili arıyor

Galler'de gençler, zamanını kırda geçirdiği için kız arkadaş bulamayınca ilginç bir yöntem seçip süt şişelerini kullandı.

Abone ol

Galler’de bir grup çiftçi bütün zamanlarını kırda geçirdikleri için karşı cinsle tanışma imkanı bulamamaktan sıkılınca sevgili bulmak için çok ilginç bir yöntem keşfetti.

İnek çiftliğinde çalışan üçü erkek, ikisi kadın beş bekar çiftçi günlerini ineklerle geçirmekten bıkıp flört edebilecekleri birilerini aramaya karar verdi. Zamanlarının büyük bir kısmını mandıra çiftliklerinde geçiren bu kişiler potansiyel sevgililerine kırlarda rastlamayacaklarını düşünerek onların kendilerini bulmasını sağlamak için ilginç bir yöntem keşfetti.

Fotoğraflarını süt şişelerinin üzerine yapıştıran çiftçiler potansiyel sevgililerinin dikkatini çekmek için ayrıca şişelerin üzerine ‘Çiftçilerden hoşlanır mısın?’ yazdırarak onlarla sanal ortamda karşılaşabilmek için bir de arkadaş web sitesi adresi ekledi.

Projenin tasarımcısı Iwan Jones konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Galler harika bir doğaya sahip çok güzel bir yerdir. Fakat burada kız/erkek arkadaş bulmak zordur. Çiftçileri sanal alemde tanışmanın eğlenceli bir şey olduğuna inandırmak istiyoruz’.

Kaynak: Milliyet