BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,15
ALTIN 2.465,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Suşehri MYO için çok sevindi

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Suşehri'ne 4 yıllık meslek yüksekokulu açılması konusunda, "Milli davamızda başarıya ulaştık" dedi.

Abone ol

Belediye Başkanı Sel, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı 4 yıllık Suşehri Sağlık Yüksek Okulu'nun açılması kararının Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) Başkanlığı tarafından onaylandığını söyledi.

YÖK tarafından onaylanan bu karara ilçe halkının ve kendilerinin çok sevindiğini söyleyen Başkan Sel, "Milli Davamızda başarıya ulaştık. İşimiz bitmedi. İşimizin en önemli kısmı onaylandı. Fakat asıl işimiz bundan sonra olacaktır. Okulumuza bir bina daha yapılması gerekiyor. Bu konuda, tüm Suşehri halkının, amiriyle, memuruyla, işçisi ve halkıyla herkesi ortak çalışmaya davet ediyoruz.

Bu memleket meselesi, memleket sorunlarını el birliği ile çözmemiz gerekir. YÖK tarafından 4 yıllık sağlık yüksek okulumuz onaylandı. Ama bundan böyle yükümüz daha da çok arttı. Bunun herkes bilincinde olması gerekiyor. Suşehri'nin geleceği için alınan bu önemli karar karşısında Suşehri halkını, her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde olacağı inancındayım. Bu nedenle, okulumuza ek bir bina daha yapılması için herkesi göreve davet ediyoruz" dedi.

Suşehri'ne 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulunun gelmesinde, Başta Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor İlyas Dökmetaş ve Senato üyeleri olmak üzere katkısı olanlara teşekkürlerini ileten Başkan Sel, "İnanıyorum ki, Böyle bir önemli kararda Suşehri halkı desteğini gösterecek.

Pakmaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Pak tarafından kısa süre içerisinde yapılan okulunun yanına bir okulda ilçe halkı tarafından yaptırılacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
4 yıllık Sağlık Yüksek Okulu'nun ilçenin kalkınması ve büyümesine çok katkısı olacağını söyleyen Sel, "İlçe esnafı ve ilçe halkı bunun bilincini 3-4 yıl sonra fark edecektir. Herkesin can gönülden, el birliği ile bu katkıya el vermesini istiyoruz" diye konuştu.