BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  GÜNCEL

Survivor'da kim elenecek dokunulmazlık depremi

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı için SMS oylaması başladı. Survivor dokunulmazlığını ünlüler kaybetti eleme adayları, Tarık Mengüç, Sabriye, Adem ve Çılgın Sedat olarak belirlendi.

Abone ol

Survivor ünlüler takımında şok üstüne şok yaşanıyor. İlhan Mansız'ın başını çektiği grup takımı ikiye bölünce dokunulmazlık yenilgisi kaçınılmaz oldu. Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ünlüler takımı 5 Şubat tarihindeki dokunulmazlığı da kaybetti. Böylece ilk kez tamamı ünlülerden oluşan bir elemeye gidiliyor. Peki Survivor'da kim elenir adaylar kimler?

İlk dokunulmazlık oyununun ardından ünlüler takımı ilk eleme adayı olarak her zamanki gibi Sabriye Şengül'ü çıkarmıştı. İkinci eleme adayını da bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema belirledi ve Adem Kılıççı'nın adını verdi. 5 Şubat pazar akşamı oynanan ikinci dokunulmazlığı da ünlüler takımı kaybedince ada konseyi bir kez daha onlar için toplandı. Survivor ünlüler takımı Tarık Mengüç'ün isteği üzerine onu eleme adayı yaptı. İkinci eleme adayını da bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız belirledi. İlhan Mansız da Adem Kılıççı'nın karşısına gelmek isteyen bu sebeple de adının söylenmesini isteyen Çılgın Sedat'ı söyledi.

Böylece Survivor ünlüler takımından Sabriye Şengül, Adem Kılıççı, Çılgın Sedat ve Tarık Mengüç eleme adayları oldular. Bu dört isim için yapılan SMS oylamasının sonuçları 7 Şubat salı gecesi ada konseyinde açıklanacak. Survivor SMS sonuçları sıralamasına göre bu hafta kim elendi belli olacak. Şimdilik kesinleşen elenen ismin ünlüler takımından çıkacağı oldu.