BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

Bursaspor'un yıldız futbolcusu sercan yıldırım'ın doğum gününde tam bir sevgili kaosu yaşandı. sercan, doğum günü için özel bir eğlence mekanını kapattı.

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'ın doğum gününde tam bir sevgili kaosu yaşandı. Sercan, doğum günü için özel bir eğlence mekanını kapattı.

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

Sercan Yıldırım'ı doğum gününde Bursaspor futbolcuları ile teknik patron Ertuğrul Sağlam ve cemiyet hayatı da yalnız bırakmadı. Partiye, Sercan'ın yeni sevgilisi Akasya Durağı'nda oynayan güzel oyuncu Pelin Sönmez ile ünlü futbolcunun davet etmediğini belirttiği eski sevgilisi manken ve oyuncu Ceyda Ateş de katıldı.

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

çkilerin su gibi tüketildiği gecede Sercan Yıldırım 21 şişe şampanya patlattı.

Süper Lig'in yıldızı çoştu!

Yeni sevilisiyle ilk defa görüntülenen Sercan Yıldırım, 21. yaş gününü 2 sevgilisiyle kutladı. Etrafına çok samimi pozlar verip gece boyunca el ele tutuşan genç aşıklar çok mutluydu. Ayrı bir masada arkadaşları ile oturan Ceyda Ateş ise fotoğraf çektirmemek için gazetecilerden köşe bucak kaçtı. Gece boyunca yeni sevgilisi ile Dj'lik yaparak davetlilerine müzik ziyafeti çeken Sercan, hareketli müziklerle ve bazı dokunaklı parçalarla adeta eski sevgilisine gönderme yaptı.