BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Şu annenin yaptığına bakın!

Bu kadın ikiz bebeklerini 21 bin YTL'ye sattı. Nedeni inanılmaz...

Abone ol

İNTERNETHABER
Haber: Melda Şeyhanoğulları

Estetik operasyon yaptırabilmek için yeni doğan ikiz bebeklerini 21.5 bin YTL'ye sattı.

31 yaşındaki Sonia Ringoir, bir restorantta çalışıyor ve fazla kiloları yüzünden şikayet ediyordu. Liposaction (yağ aldırma) yaptırabilmek için ise bulduğu çare mahkemelik olmasına neden oldu.

Yeni doğurduğu ikiz bebeklerini 9.000 paund (21.5 bin YTL) karşılığında bir arkadaşına satan Belçikalı anne Ringoir şimdi yargılanıyor.

Denedikleri tün yöntemlere rağmen çocuk sahibi olamayan bir Alman çift'e satmayı düşündüğü bebekler için başka bir Alman çifte daha söz vermiş Ringoir. Ne Tamara ve Gideon Stegeman adlı çifte ne de diğer çifte çocukları satmıyor ama.

Yaşları 3 ile 13 arasında değişen beş çocuğu daha olan Ringoir, yeni doğan ikiz bebeklerini söz verdiği çiftlere değil de bir arkadaşına satınca ortalık karışıyor.

Sonia'nın eski kocası 48 yaşındaki Marc Poppe, evlilikleri süresince de karısının şişmanlıkla ilgili takıntıları olduğunu söylüyor. Evliliklerinin son dönemlerinde internet üzerinden kolay para bulmanın yollarını aramışlar bir süre. Yeni doğan çocukların çocuksuz ailelere satıldığını böylece öğrenmişler. Ama Marc Poppe, asla böyle bir işe kalkışmadıklarını söylüyor.

Kadının şimdiki erkek arkadaşı Mitch ise, eski kocası Marc'ın, vücunun eski sportif görüntüsüne kavuşması için kadına baskı yaptığını iddia ediyor.

Belçika yasalarına göre çocuklarını satmak suç kapsamına girmiyor. Ancak dava sürecine ilişkin farklı veriler nedeniyle Sonia Ringoir bir aydan beş yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Böylesi bir acımasızlığın suç olmaması ise siyasileri de harekete geçirdi ve şimdi Belçika, bu kanunun değişmesi yönünde çalışmalara başladı.