BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Sporda günün öne çıkan haberleri

Sporda günün öne çıkan haberleri

Kuranyi fener'e (fotomaç) iki sezondur f.bahçe'nin en çok tartışılan ismi olan daniel güiza'dan teknik direktör daum da umudunu kesti. alman çalıştırıcı, bir türlü bekleneni veremeyen ispanyol futbolcunun devre arasında gönderilmesi ve yerine çok kaliteli bir golcü alınması talebinde bulundu....

Sporda günün öne çıkan haberleri

Kuranyi Fener'e (FOTOMAÇ)
İki sezondur F.Bahçe'nin en çok tartışılan ismi olan Daniel Güiza'dan teknik direktör Daum da umudunu kesti. Alman çalıştırıcı, bir türlü bekleneni veremeyen İspanyol futbolcunun devre arasında gönderilmesi ve yerine çok kaliteli bir golcü alınması talebinde bulundu. Daum, transfer edilmesini istediği futbolcular arasında ilk sıraya ise Kevin Kuranyi'yi yerleştirdi. Daum, Schalke'nin satma kararı aldığı Kuranyi'nin uygun bir fiyata kadroya katılabileceğinin altını da çizdi.

Sporda günün öne çıkan haberleri

Ligle dalga geçiyor (FOTOMAÇ)
F.Bahçe'nin Kayseri beraberliğini değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen, Alex ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. NTV'de konuşan Dilmen, "Alex'in oynamadığı maçlarda Fenerbahçe puan kaybediyor. Bana ne Keita'dan ya da Kewell'dan. Alex bu ligle dalga geçiyor" ifadesini kullandı.

Sporda günün öne çıkan haberleri

Suç yönetimin (FOTOMAÇ)
G.Saray'da, sezon başında başlayan kaptanlık krizi Sivasspor maçıyla bir kez daha gözler önüne serildi. Sivas mücadelesinde 82. dakikada oyundan çıkan Arda Turan, kaptanlık pazubandını Sabri'ye vermesine rağmen Sabri'nin bandı takmaması takımda yaşanan sıkıntıyı gösterdi.

Sporda günün öne çıkan haberleri

Güiza 3. lig topçusu
Fenerbahçe'ye Güiza gibi gol kralı olarak gelen, ancak hiç şans verilmeden gönderilen Zafer Biryol'un İspanyol golcü için yorumu: "Kimliğinde TC yazsaydı, çoktan 3. lige düşmüştü..."