BIST 9.928
DOLAR 34,11
EURO 38,11
ALTIN 2.863,36

Spor yazarlarının derbi tahmini

Spor yazarlarının derbi tahmini

Hıncal uluç (sabah) futbolu hiçbirisi doğru dürüst oynamadıkları için her maç her türlü sonuçla bitebilir. fenerbahçe de galatasaray da rakiplerini hezimete de uğratabilir, hezimete de uğrayabilirler. çünkü kötü oynuyorlar. savunmaları felaket, her an gol yiyebilirler. bu kadar kötü savunmalarla...

Spor yazarlarının derbi tahmini

HINCAL ULUÇ (SABAH)
Futbolu hiçbirisi doğru dürüst oynamadıkları için her maç her türlü sonuçla bitebilir. Fenerbahçe de Galatasaray da rakiplerini hezimete de uğratabilir, hezimete de uğrayabilirler. Çünkü kötü oynuyorlar. Savunmaları felaket, her an gol yiyebilirler. Bu kadar kötü savunmalarla maç sonuca tamamen fırsatların değerlendirilmesine bakar. Bir de çok çabuk sinirleniyorlar. Mağlup durumda oynamaya tahammülleri yok. Sahada çok çabuk eksilebilirler. İyi takım değil ama Fenerbahçe, Trabzon’un kaçırdıklarını atar. Saracoğlu’nda Galatasaray 3-0 öne geçsin, hiçbir Galatasaraylı galibiyetten emin olmasın. Çünkü Galatasaray her zaman gol yemeye hazır bir takım. Rakibin atmasına da gerek yok kendi hazırlıyor.

Spor yazarlarının derbi tahmini

AHMET ÇAKAR (SABAH)
Yıllardır Fenerbahçe için en rahat derbiler Kadıköy'de Galatasaray'a karşı oynanan maçlar oluyor. Bu sefer de böyle mi olacak, bilemiyoruz. Çünkü bu tip derbilerde form durumu ne olursa olsun, sakat ve cezalı oyuncular kimler olursa olsun, sonucu önceden kestirebilmek mümkün olamıyor. Belki de futbolun ve de özellikle derbilerin en keyifli yanı bu. Galatasaray'a bakıyoruz; çok önemli bir ofansif gücü var. Gol ve gol pozisyonu bulmakta hiç zorlanmıyorlar. Ama Galatasaray'a güvenmek mümkün değil. O kadar kolay gol yiyip o kadar kolay pozisyon veriyorlar ki; üst düzey bir takımın sahip olmaması gereken bir istatistikleri var. Diğer bir deyimle Galatasaray yakaladıklarını atıp verdiklerini yemediği takdirde maçlarını rakip kim olursa olsun farklı kazanabiliyor.

Spor yazarlarının derbi tahmini

SERGEN YALÇIN
G.Saray’ın Kadıköy’de işi bir hayli zor olacak. F.Bahçe Antep’te kazanmasına yetecek futbolu oynadı ana futbolun 90 dakika olduğunu unuttu ve önemli bir ders aldılar. F.Bahçe rakibi Galatasaray’a oranla daha disiplinli bir takım.

Spor yazarlarının derbi tahmini

ERMAN TOROĞLU (HÜRRİYET)
Galatasaray enteresan bir takım… Fenerbahçe’yi Şükrü Saracoğlu’nda yenebilir. Ama tam tersi olur, rakibinden fark da yiyebilir. Fenerbahçe bu maça çok dikkat etmeli. Neticesinde maç 4-4 bitebilir.