BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,63
ALTIN 2.918,63
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Sosyal iletişim dünyasına yeni bir soluk

Sosyal iletişimde yeni adres! Buraya üye olun kendinizi ve markanızı geniş kitlelere tanıtın!

Abone ol

frasb.com, kurucu ortağı Ali Geylan'ın daha mutlu bir yaşam için; fırsatların eşit olduğu ve değer üreten herkesin sesini duyurabildiği bir dünya hayaliyle başladı.

frasb.com, bireyin gerçek dünyadaki üç temel ihtiyacını online olarak karşılayan yeni bir sosyal platform olarak benzerlerinden farklılaşıyor. Frasb'de karşılanan bu ihtiyaçlar:

Sesini duyurmak

Frasb'de kullanıcılar, büyük bir network'ün içinde, benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcılarla bağlantı kurabiliyor ve mesajını geniş kitlelere iletebiliyor. Kaliteli içerik yayınlayarak aktif olan kullanıcılar, Frasb öneri sistemine dahil oluyor ve diğer kullanıcılara öneriliyor, keşfediliyor.

Üretilen değerleri dünya markası yapabilmek

Firma sahipleri, platform üzerinden tüm pazarlama faaliyetlerini yürütebiliyor; markalarını yaşadıkları bölgeden başlayarak geniş kitlelere tanıtabiliyor. Frasb'de firma sayfası ve online mağaza kurarak, ürünlerini sergileyebiliyor ve satabiliyor.

Bölge ile iletişim kurmak

Kullanıcı, yaşadığı bölge üzerinden üye olarak, çevresi ile yakın iletişim kurabiliyor. Frasb'deki bölgesel iletişim araçlarıyla bölgesindeki gelişmelerden ve bölgesi için neler yapabileceğinden haberdar olabiliyor.

frasb.com'un sağladığı diğer bir ayrıcalık, "Canlı Yayın" uygulaması!

Canlı yayın özelliği ile önemli duyuruları, canlı olarak anında geniş kitlelere iletebilmek mümkün.

frasb.com'un farklı özelliklerini bir arada kullanmak kullanıcıya; yetenek, bilgi, deneyim, uzmanlık ya da ürünleri hakkında farkındalık yaratma, kendini ya da firmasını tanıtma ve marka yaratma imkanı sağlanıyor. Frasb, 2013 yılında İngilizce versiyonu ile Amerika Birleşik Devletlerinden dünya lansmanını gerçekleştirmeye ve kullanıcılarına dünyanın kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Sosyal iletişim dünyasına yeni bir soluk getiren Frasb ile farklı bir deneyim yaşamak ve sesinizi duyurmaya başlamak için HYPERLINK "http://www.frasb.com" www.frasb.com'a üye olmanız yeterli...