BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Sonunda mutluluğu buldu

Sonunda mutluluğu buldu

Sonunda onun da yüzü güldükariyerinde kısa zamanda hızla yükselen nefise karatay, hangi işe el attıysa başarılı oldu. mankenlik, sunuculuk, oyunculuk... ama özel hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı şimdiye kadar. uzun süreli ilişkileri hep hüsranla bitti. hem de nikah masasına...

Sonunda mutluluğu buldu

SONUNDA ONUN DA YÜZÜ GÜLDÜ
Kariyerinde kısa zamanda hızla yükselen Nefise Karatay, hangi işe el attıysa başarılı oldu. Mankenlik, sunuculuk, oyunculuk... Ama özel hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı şimdiye kadar. Uzun süreli ilişkileri hep hüsranla bitti. Hem de nikah masasına yaklaşmışken. Ama sonunda o da gerçek mutluluğu buldu. 15 Temmuz'da bir süredir birlikte olduğu işadamı Yusuf Day iye dünyaevine giriyor Karatay.

Güzel sunucunun aşk defterini aralayıp çok konuşulan aşklarını hatırlayalım istedik.

Sonunda mutluluğu buldu

Nefise Karatay, en medyatik aşkını Mehmet Ali Erbil ile yaşadı.. Erbil ile Karatay'ın aşkı bundan 12 yıl önce magazin basınının gündeminde ilk sıralardaydı hep.

Sonunda mutluluğu buldu

Erbil ile Karatay, Elele dergisi için birlikte objektif karşısına geçip çarpıcı pozlar verdi.

Hatta Karatay ile babasının arası bu pozlar yüzünden açıldı. Babası Karatay'ı evlatlıktan reddetti. Baba- kızın küskünlüğü yıllar sürdü.

Sonunda mutluluğu buldu

Çift tam üç buçuk yıl birlikte oldu.. Hatta herkes onlardan gelecek evlilik haberini bekliyordu.