BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42

'Sokakta yürüyemez oldum'

'Sokakta yürüyemez oldum'

Ahmet Parlak, kendine has yorumu ile söylediği ’İsyan’ şarkısı ile internet fenomeni oldu

'Sokakta yürüyemez oldum'

MERSİN’de restoran işleten Ahmet Parlak, kendine has yorumu ile söylediği ’İsyan’ şarkısı ile internet fenomeni oldu. Acun Ilıcalı’nın da daveti üzerine O Ses Türkiye Yarışma programında şarkı söyleyen Parlak, seyircilerden büyük alkış aldı.

'Sokakta yürüyemez oldum'

Merkez Yenişehir İlçesi’nde restoran işletmeciliği yapan Ahmet Parlak, 1 yıl önce arkadaş ortamında, sanatçı Halil Sezai’nin ’İsyan’ isimli parçasını seslendirdi, görüntüleri bir video paylaşım sitesine yüklendi.

'Sokakta yürüyemez oldum'

Tesadüfen videoyu izleyen O Ses Türkiye Yarışma programının jürisi sanatçı Gökhan Özoğuz, yarışma programında Parlak’ı överek videoyu yayınlattı. Videoda hayranlık uyandıran Parlak’ın performansı ve doğallığı, tüm salonu ayağa kaldırdı.

'Sokakta yürüyemez oldum'

Programın yayınlanmasının ardından videosu internette paylaşım rekorları kıran Parlak, bir anda sosyal medyanın fenomeni haline geldi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı tarafından programa davet edilen Parlak, sahnede canlı olarak seslendirdiği parça ile başta jüri üyeleri olmak üzere Türkiye’yi kendine hayran bıraktı.