BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında soyguncuyu vurdu

Fatih'te dehşet anları.. Soygun sonrası sokakta kovalamaca yaşandı. İş yeri sahibinin oğlu silahına davrandı.

Abone ol

Fatih'te, bir Turkcell bayiine giren 3 saldırgan, iş yeri sahibini etkisiz getirdikten sonra paraları aldı. İş yeri sahibinin oğlu, kaçan soygunculardan birini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. İki soyguncu ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Görgü tanıkları, aynı iş yerinin iki hafta önce de soyulduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 11.00 sıralarında Çakırağa Mahallesi Küçüklanga Aralığı Sokak'ta bulunan "Dikmen İletişim" isimli Turkcell bayiine meydana geldi. Dikmen İletişim'e gelen 3 kişi, iş yerinde bulunan iki kardeşi etkisiz hale getirdikten sonra paraları aldı. Soyguncular. yaya olarak kaçmaya başladı.

Bu sırada, iş yerinde bulunan silahı alan A.D. (15) isimli iş yeri sahibinin oğlu, saldırganların peşinden koştu. İki el ateş eden A.D.'nin silahından çıkan kurşun, soygunculardan birinin kafasına isabet etti. Soyguncu sokak ortasında hayatını kaybetti. Diğer iki soyguncu ise yaya olarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde inceleme yaptı. Polis, iş yerinde bulunan iki kardeşi, ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.