BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

Gösteri dünyasında şöhret merdiveninin en üst basamağanı tırmanmak sanıldığı kadar kolay değil. ama inatla, ısrarla ve tutkuyla çalışan herkes için bir 'kırılma' anı var. bazen o ana ulaşmak kısa sürüyor bazen yıllar alıyor. işte, hiç beklemedileri bir anda bir projeyle helki de hiç ummadıkları...

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

Gösteri dünyasında şöhret merdiveninin en üst basamağanı tırmanmak sanıldığı kadar kolay değil. Ama inatla, ısrarla ve tutkuyla çalışan herkes için bir 'kırılma' anı var. Bazen o ana ulaşmak kısa sürüyor bazen yıllar alıyor. İşte, hiç beklemedileri bir anda bir projeyle helki de hiç ummadıkları bir şöhrete kavuşan o yıldızlar.

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

BİR DİZİYLE EFSANE OLDU
Son 12 yıldır gazete sayfalarında ve TV ekranlarında sık sık rastladığınız bu ünlüyü tanıyabildiniz mi...

O, TV tarihine geçmiş dizilerden birinin yaratıcısı. Üstelik daha sonra izlenme rekorları kıran bir çok diziye de imza attı. Kim mi bu ünlü.

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

2001 yılından bu yana milyonları ekran karşısına çeken Çocuklar Duymasın dizisinin yaratıcısı Birol Güven.

Ünlü senarist ve yapımcı yıllar önce bugünkü görünümünden çok farklıymış. Güven geçtiğimiz aylarda ehliyetindeki fotoğrafı Twitter safyasında paylaşıp "Yunanistan'da bu fotoğrafın bulunduğu ehliyetle araba kiralamak istedim. Ama görevliyi bunun benim fotoğrafım oldğuna ikna etmem zaman aldı" diye açıklamıştı.

Şöhret merdivenini böyle tırmandılar

Önceleri bir TV kanalına bedava verdiği Çocuklar Duymasın ilgi görünce Güven'in hayatı da tamamen değişti. Yani 2001 ile 2005 arasında ekranda kalan sonra verdiği uzun aranın ardından yeniden ekrana dönen Çocuklar Duymasın Güven'İn kariyerinde de bir dönüm noktası.