BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Şöhret hastalık tanımıyor

Şöhret dünyasının ünlü isimleri, öyle sağlık sorunlarıyla karşı karşıya geldiler ki, hastalığa aldırış etmediler...

Abone ol Parlak dünyalarında her zaman sağlıklı görmeye alıştığımız ünlü isimler öyle sağlık sorunlarıyla yüz yüze geldiler ki, kendileri bile neye uğradıklarını şaşırdılar. Fakat yılmadılar ve ayakta kalmayı başardılar.

Ebru Gündeş
Ebru Gündeş, hasta olduğunu, sevenleriyle birlikte aynı anda, televizyon kameraları önünde bir anda bayıldığı zaman öğrendi. Ünlü şarkıcının yere düştüğü sahne akıllardan silinmezken, beyin kanamasını atlatan şarkıcı, şimdi hayata daha sıkı bağlandığını söylüyor.

Filiz Akın
Kanser nedeniyle zor günler yaşayan fakat azmiyle kanseri yenen Türk sinemasının ünlü oyuncusu Filiz Akın, hastalığından sonra kanserle mücadele için sarı ve mavi bileklik kampanyasını başlattı ve kansere karşı verdiği mücadele ile ilgili bir kitaba imza attı.

Osman Yağmurdereli
Televizyon dizilerinin ünlü yapımcısı Osman Yağmurdereli, yakalandığı kalın bağırsak kanserini büyük çabalar sonucunda yenmeyi başardı. Tedavi süresince zor günler yaşayan Yağmurdereli, sonunda kanseri yendi ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Açelya Elmas
Çok uzun yıllar kanserle mücadele eden televizyon dizilerinin ünlü ismi Açelya Elmas, kanseri iki defa yendi. İlkinde yendiğini sanan fakat daha sonra hastalığın tekrarlamasıyla tedavisine devam eden genç yıldız, kendisine güç veren şeyin çalışmak olduğunu söylüyor.

Hakan Altun
Bir anda geçirdiği nöbet sonucu beyninde tümör olduğu anlaşılan Hakan Altun, hastalığıyla sevenlerini korkutmuştu. Beyin ameliyatı sonucunda tekrar hayata dönen Altun, sahnelere ve sevenlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor.