BIST 8.876
DOLAR 34,28
EURO 37,52
ALTIN 2.931,83

Siz bir de ilk halini görün

Siz bir de ilk halini görün

Sinema dünyasında uzun yıllardır seri olarak devam eden filmlerin yanı sıra ikinci hatta üçüncü kez çekilen filmler var, hal böyle olunca oyuncular ve teknikler hikaye aynı olsa da filmi çok değiştiriyor işte bir kaç örnek..

Siz bir de ilk halini görün

Sinema dünyasında uzun yıllardır seri olarak devam eden filmlerin yanı sıra ikinci hatta üçüncü kez çekilen filmler var, hal böyle olunca oyuncular ve teknikler hikaye aynı olsa da filmi çok değiştiriyor. Ninja Kaplumbağalar: (orijinal adı "Teenage Mutant Ninja Turtles"), fantastik çizgi seri, dövüş sanatlarına hakim 4 tane mutant kaplumbağa ve ustaları mutant fare "Usta Splinter" ile birlikte kötülerin karşısında verdikleri savaşı konu edinir. Bu sırada iyi bir ninja olabilmenin eğitimini sürdürmektedirler. Kevin Eastman ve Peter Laird, Kaplumbağaların yaratıcıları olarak, 1984 yılında ilk siyah-beyaz Ninja Kaplumbağalar çizgi romanını 1,200$ ' a yayınladılar.

Siz bir de ilk halini görün

Wonder Woman, aynı adlı DC Comics kahramanı ilk filmi 1974 yılında yayınlandı o zaman teknik eksiklikler ve kadın kahraman fikrinin pek de oturmaması nedeniyle pek tutmadı ama yıllar geçtikçe Wonder Woman fikri çok sevildi hem çizgi roman hem de film ve dizi olarak piyasa sürekli yer aldı.

Siz bir de ilk halini görün

Kaptan Amerika 1941 savaş yıllarında çıkartılmış politik bir kahraman biraz zorlama olduğunu söylemek gerek lakin filmleri çok sevildi.

Siz bir de ilk halini görün

Wolverine, Marvel Comics tarafından yaratılmış, yayınlanan çizgi romanlarda süper kahraman olarak beliren bir kurgusal karakterdir. James Howlett ismiyle doğmuş fakat Logan olarak tanınmıştır. Len Wein, John Romita Sr., Herb Trimpe tarafından tasarlanmış ve yaratılmıştır. Köken olarak sansargillerden gelmektedir ve bu yüzden ellerinde üçer tane kemikten pençe bulunur. Hugh Jackman'ın X-Men filmlerinde canlandırdığı Wolverine; ilk filmin ardından izleyenleri tarafından en beğenilen karakter olmuş ve diğer iki filmde de ana karakter olmuştur.