BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Sivastan transfer atağı

Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için yurt dışı ve yurt içinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'ni 8. sırada tamamlayan Sivasspor, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yurt dışı ve yurt içinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Alman teknik direktör Werner Lorant'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Slovak Karol Pecze'yi getiren kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarına başladı.

Hollanda'da dün akşam oynanan Türkiye-Angola maçını izleyen teknik direktör Pecze ile Genel Menajer Uygun, Angola Milli Takımı'nda golcü oyuncu Fabrice Akwa Maieco başta olmak üzere bazı oyuncuları takip etti.

Maieco'yu kadrosuna katmak isteyen Sivasspor'un ayrıca Portekiz'in Gil Vicente takımında forma giyen 23 yaşındaki Brezilyalı stoper ile de görüştüğü öğrenildi.

Yabancı transferinin yanı sıra yerli oyuncular da transfer etmeye çalışan kırmızı-beyazlı ekibin transfer listesinde Çaykur Rizesporlu Şener'in de yer aldığı belirtildi.

Geçen sezon kiralık olarak başka takımlara verilen Mehmet Yıldız, İlhan Ummak, Yusuf Peken, Ertuğrul Aslan, Serdal Yıldırım, Enver Petik ile kaleci Vedat Kaburtu'nun da 25 Haziran'da başlayacak olan hazırlık kampına katılacağı öğrenildi.