BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Şırnakta mayınlı tuzak

Şırnak'ta terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan mayının patlaması sonucu dün bir vatandaş yaralandı.

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan mayının patlaması sonucu dün bir vatandaşın yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi dağlık arazi kesiminde, terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan mayının patlaması sonucu bir vatandaş yaralandı.

Duyuruda, Van'ın Başkale ilçesi dağlık arazi kesiminde, terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış 1 adet anti personel mayın bulunduğu belirtildi. Bingöl'ün Yedisu-Erzincan karayolunda ise sivil bir minibüsü durduran terör örgütü mensuplarının, araçtaki bir vatandaşın 380 YTL parasını gasp ederek kaçtığı bildirildi.

Hakkari-Çukurca kara yolunun Şine köprüsü bölgesinde terör örgütü mensuplarınca stabilize yol üzerine tuzaklanmış 15 kilogram patlayıcı madde bulunduğu ifade edilen duyuruda, patlayıcı maddenin imha edildiği kaydedildi.

Mardin'in Dargeçit ilçesi dağlık arazi kesiminde de terör örgütü mensupları tarafından kullanılan bir sığınakta 565 adet muhtelif mermi ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildi.