BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  EKONOMİ

Şirketlerden atama haberleri

Unilever Türkiye'nin Gıda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Mustafa Seçkin getirildi.

Abone ol

Unilever Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 1989 yılında Unilever'de gıdadan sorumlu pazarlama departmanında göreve başlayan Mustafa Seçkin, Unilever'in tüm gıda kategorileri ve marka gruplarında çalıştı.

2000-2002 yılları arasında Polonya'daki bölgesel inovasyon bölgesine tayin olan Seçkin, 2002 yılından bu yana Unilever Afrika ve Orta Doğu bölgesinde Knorr Marka Geliştirme Direktörü olarak görevini sürdürüyordu. 1966 yılında doğan Mustafa Seçkin, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu.

AKSİGORTA
Aksigorta AŞ Genel Müdür Yardımcılığına Ali Doğdu'nun atandığı bildirildi. Aksigorta AŞ'den Borsaya gönderilen açıklamada, Doğdu'nun, şirketin Bireysel Sigortalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunacağı kaydedildi.

CPP TÜRKİYE
Dünyada kart koruma hizmetleriyle tanınan ve Nisan ayında Türkiye'de de faaliyete geçecek olan CPP'nin Türkiye Satış Direktörlüğüne Serdar Çavdar getirildi. CPP Türkiye'den yapılan açıklamada, Serdar Çavdar'ın, CPP hizmetlerinin ülke çapında satışından sorumlu olacağı belirtildi. Çavdar, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

S&T TÜRKİYE
Bilgi teknolojileri çözüm ve hizmet sağlayıcısı S&T Türkiye'nin Finans ve İdari İşler Müdürlüğüne Salih Zeki Sayar atandı. 1966 doğumlu Salih Zeki Sayar, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.