BIST 9.109
DOLAR 34,25
EURO 37,64
ALTIN 2.917,13
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sıradışı bir kahramanlık hikayesi...

Kurt Boğan, belki de sadece özetinde bir kahramanlık hikayesi... Ama karakterleri ve hikayesi bir çok duyguyu harekete geçiriyor.

Abone ol

Sembol yayınlarından geçtiğimiz ay çıkan Kurt Boğan, belki de sadece özetinde bir kahramanlık hikayesi... Ama karakterleri ve hikayesi bir çok duyguyu harekete geçiriyor.

Tanıtım bülteninde kitap ve hikayesi için şunlar anlatılıyor: "Bu kitap sadece bir insan ve köpeğin hikayesi değil... Kahramanlığın tanımı aynı zamanda... Yaşamanın duruş sahibi olmakdan geçtiğini anlamak için... Duruş sahibi olmanın, büyük hikayelerde baş rol kapmak olmadığını, küçük zannettiğimiz hayatlarımızda, büyük kahramanlıklar yapabileceğimizi görmek için okunmalıç Sadece heyecanlı bir hiklaye okumuş olmak içinde okuyabilirsiniz tabi... neticede herkes payına düşeni alacaktır bu kitapdan. Hayattada olduğu gibi."

Bu kitapda, kahramanlıklarla dolu tarihimizden bir parça, hayat bulmuş olsunç Biraz gerçek, biraz hayal, bira macera darken, ortaya yepyeni bir efsane çıkmış olsun "Efsane dediğin gibi olmaz derler." Desinler... Bugün yapılanın, yarının tarihi olduğunun bilincinde ufakda olsa bir adım olsun. Denilebilinir ki, bu kitap, kendi öz tarihine anlı şanlı bir imza atmış olsun.

Yayınevleri, kitapevleri ve Online kitap satış sitelerinden temin edebilirsiniz.