BIST 9.685
DOLAR 33,93
EURO 37,64
ALTIN 2.817,54
HABER /  GÜNCEL

Sır ölümde yeni gelişme

İntihar ettiği söylenen tıp öğrencisi Caner Coşkun'un boğazında çok sayıda bıçak darbeleri bulundu

Abone ol

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan tıp öğrencisi, dün akşam saatlerinde Cebeci'de 9 bıçak darbesi almış ve 4.kattan yere düşmüş bir şekilde ölü bulunmuştu. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede bir intihar mektubu bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan tıp öğrencisi Caner Coşkun, abisi Ramadan Coşkun ile kaldığı 4. katlı evin penceresinden saat 16.30 sıralarında önce bir arabanın üzerine oradan da yere düştü. Gürültü üzerine dışarı çıkan komşuları yere düşen genci görerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Caner Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Coşkun’un boğazında, kollarında ve göğsünde 9 bıçak darbesi tespit edildi. Doktor adayı genç öğrencinin odasında inceleme yapan polis ekipleri, ‘Ben iyi bir doktor olamayacağım. 0’ dan başlamak çok zor. Artık dayanamıyorum. Ailem arkamdan ağlamasın’ şeklinde bir intihar mektubu buldu. Bulunan mektubun Coşkun’a ait olup olmadığının cinayet büro dedektifleri tarafından araştırıldığı bildirildi. Coşkun'un ailesinin Bulgaristan göçmeni olduğu ve Bursa'da ikamet ettiği, kendisinin de okul nedeniyle Ankara’da yaşadığı öğrenildi.

Tıp öğrencisi Caner Coşkun’un cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Tıp öğrencisi Caner Coşkun’un cenazesi yarın Bursa’da toprağa verilecek.