BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Şimdi 'ev'lenmenin tam zamanı

TOKİ 2011 yılının ikinci yarısı için yeni dönem satışlarına 11 Temmuz itibariyle başladı.

Abone ol

TOKİ 2011 yılının ikinci yarısı için yeni dönem satışlarına 11 Temmuz itibariyle başladı. Daha ilk günden yoğun ilgi gören TOKİ yaz kampanyasından ev almak isteyenler Halkbank ve Ziraat bankası şubelerine hücum ettiler.

Bazı bölgelerde 4 bin lira peşin, 221 TL taksit ve 240 aya varan ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar sınırlı sayıda konuta sahip olabilmek için sabahın erken saatlerinde itibaren bankalarda işlemlerine başladılar. Toki Satış ofisi yetkilileri bu dönemde satışların çok yoğun olacağını ve bir çok bölgede hemen teslim konutların tükeneceğini, tahmin ettiklerini belirttiler.

Özellikle yaz tatillerini Türkiye'de değerlendiren gurbetçiler yaz kampanyasına daha fazla ilgi göstermektedirler. Banka kredisine gerek kalmadan, Toki'nin kendi öz kaynaklarıyla yapmış olduğu satış sistemi, ev sahibi olmak isteyenler için kolaylık sağlıyor. Kira öder gibi kendi evine yaptığı ödemelerle vatandaşlar ev sahibi oluyorlar.

Yaz kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar daha detaylı bilgileri Toki satış ve tanıtım ofislerinden edinebilirler.