BIST 9.488
DOLAR 33,97
EURO 37,54
ALTIN 2.751,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silivri Halkoyunları Topluluğu yurtdışında

Silivri Belediyesi Kültürevi Halkoyunları Topluluğu, Yunanistan’ın Ptolemaida ilçesinde düzenlenen Klidonas Festivali’ne katılarak ilçemizi yurtdışında temsil etti.

Abone ol

Silivri Belediyesi Kültürevi Halkoyunları Topluluğu, Silivri’yi yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen çeşitli etkinliklerde başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Topluluk, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’nin önderliğinde, eğitmenleri Aslıhan Seda Sezen Solmaz ile birlikte Yunanistan’ın Ptolemaida ilçesinde düzenlenen Klidonas Festivali’ne katıldı. İlçemizi gururla temsil eden Silivri Belediyesi Halkoyunları Topluluğu, kına gecesi, Silivri yöresi ve Trakya’ya ait oyunlarıyla festivale katılan davetlilerin beğenisini kazandı.

Katıldıkları festivalde büyük ilgi gören Silivri Belediyesi Kültürevi Halkoyunları Topluluğu adına Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’ye teşekkür plaketi takdim edildi. Bilici de komşu ülkeye, üzerinde Silivri Belediyesi logosu bulunan çini işlemeli bir tabak hediye ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Silivri Belediyesi Kültürevi Halkoyunları Topluluğu, festival süresince sahne aldıkları Yunanistan’da tarihi ve turistik yerleri gezerek, bol bol fotoğraf çekildi.