BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  MEDYA

Show Tv'de bu akşam Yeni Gelin dizisi var mı?

Yeni Gelin dizisi bugün var mı 6 Ocak 2018 Show Tv yayın akışı. Cumartesi günleri ilgiyle izlenen Yeni Gelin dizisi bugün neden yok final miş yapıyor soruları soruluyor. Yeni Gelin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'de yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen Jessica May ve Tolga Mendi'nin başrollerini paylaştığı Yeni Gelin dizisi bugün var mı soruları google'da aranmaya başlandı. Binlerce hayranı tarafından merak edilen Yeni Gelin dizisine gelin yakından bakalım.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin bu hafta yeni bölümlerine ara veriyor. Peki, Yeni Gelin bu hafta neden yok? Yeni Gelin 32.yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı haftası nedeniyle ertelenen Yeni Gelin yeni bölümü bir hafta sonra ekranda olmaya devam edecek.

YENİ GELİN NE ZAMAN YAYINLANACAK? Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden olan Yeni Gelin 6 Ocak Cumartesi akşamı ekranda olamayacak. Yılbaşı haftası dolayısıyla yayınlarına bir hafta ara veren dizilerden Yeni Gelin de sezon arası sonrasında haftaya ekranda olmaya devam edecek. Yeni Gelin 13 Ocak 2018 cumartesi günü ekrana gelecek.