BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Sezgin galibiyet sözü verdi

Galatasaray, Yunanistan'a gitti... Adnan Sezgin Cimbomlulara söz verdi.

Abone ol

Galatasaray, Yunanistan'ın Panionios takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu 3. hafta karşılaşması için başkent Atina'ya gitti.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Panionios takımıyla çok önemli müsabaka yapacaklarını belirterek, ''Panionios maçı bizim için dönüm noktası olabilir. Telafisi ve mazereti olmayan bir maça gidiyoruz. Gruptan çıkmak için mutlak kazanmalıyız. Umut ediyorum ve ümitliyim de. Atina'dan galip gelerek İstanbul'a döneceğiz. Bu gruptan çıkma adına da önemli bir adım atmış olacağız'' dedi.

Basın mensuplarının takımdaki sakat futbolcuların durumunu sorması üzerine de Sezgin, ''Biliyorsunuz Ayhan ameliyat geçirdi ve kadroda yok. Barış'ın sakatlığı var. Okan ve Bouzid de öyle. Tabii ki sakatlarımız var, ama hiçbir mazeretin arkasına saklanmamalıyız. Eldeki kadroyla çok iyi mücadele edip, bu maçtan galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kafile daha sonra özel uçakla Atina'ya hareket etti. Panionios Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Aberto Undiano Mallenco yönetecek.