BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Sezercik polisle çatıştı

Onu çocukluk filmleriyle tanımıştık. Şimdi kokain batağında. Polis Sezercik'i Yedikule'de kıstırdı ve çatışma çıktı.

Abone ol

Beykoz'daki evinde 3 gram kokain, kalaşnikof tüfek ve tabanca bulunan, "Sezercik" filmleriyle tanınan Sezer İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi polisle çatıştı. Saldırganlar yaya olarak kaçtılar.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Yedikule'de içerisinde İnanoğlu ile iki arkadaşının bulunduğu 34 VK 9730 plakalı Peugeot marka otomobili takibe aldı. Otomobilin önünü kesen ekipler, 'dur' ihtarında bulundular.

Ancak Samatya'ya kadar kaçan üç kişinin bulunduğu otomobil, sivil ekip otosuna çarptı. Kovalamaca sırasında polisle üç kişi arasında kısa süreli çatışma çıktı. Bu kişiler, Aksaray Langa Bostan Sokak'ta otomobili terk ederek kaçtılar. Polis, otomobilde 2 yastık, 1 battaniye, İnanoğlu'na ait bir çanta ile bir takım elbise buldu. Yol üzerinde bulunan çok sayıda boş kovan incelemeye alındı.

Aranıyordu
Aralık ayındaki sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında, İnanoğlu'nun evinde 3 gram kokain, kalaşnikof tüfek ve ruhsatsız tabanca bulunmuştu. Beşiktaş'ta bir villaya ve Kalamış'ta demirli bir tekneye yapılan baskınlarda İnanoğlu bulunamamıştı.
İnanoğlu'nun "uyuşturucu kullanmak", "bulundurmak" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından arandığı belirtildi.