BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  DÜNYA

Sevil Sağlık cinayeti

Eskişehir’de Sevil Sağlık’ı öldürdükten sonra bir araziye atıp, eşyalarını çaldıkları iddia edilen iki zanlı, görülen son duruşmada birbirle...

Abone ol

Eskişehir’de Sevil Sağlık’ı öldürdükten sonra bir araziye atıp, eşyalarını çaldıkları iddia edilen iki zanlı, görülen son duruşmada birbirlerini suçladı.
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklar Emine A. ve Recep Ü. hazır bulundu. Emine A.’nın Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen ve akli dengesinin yerinde olduğuna dair verilen rapor mahkeme heyetine sunuldu. Duruşmada kendisinin cinayeti işlemediğini belirten Recep Ü., birlikte yaşadığı Emine A.’ın Hasan isminde bir taksici ile birlikte cinayeti işlediğini ileri sürdü. Suçlamaları kabul etmeyen Emine A. ise kendisinin olayla ilgisi olmadığını, ölen Sevil Sağlık’ın kocası İlhan Sağlık’ı sevdiğini belirterek, “Ben İlhan’ı sevdiğim için bugüne kadar sustum. İlhan bana Sevil’i öldürmemiz gerektiğini söyledi. Bana cezaevinde bakacağını ve çıktıktan sonra evleneceğimizi söylüyordu. Ancak ben öldürmedim. Bu olayla ilgili taksici Hasan’ın bir ilgisi yoktur” dedi.
Mahkeme heyeti Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen bir başka raporun gelmesi ve taksici Hasan’ın dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
(İHA)