BIST 10.487
DOLAR 32,84
EURO 35,12
ALTIN 2.428,85
HABER /  MAGAZİN

Sette gerçekten neler oldu?

Öteki Boleyn Kızı setinde başrol oyuncuları arasında neler olduğu hala merak konusu.

Abone ol

Philippa Gregory'nin çok satan romanından uyarlanan The Other Boleyn Girl'ün (Öteki Boleyn Kızı) setinde başrol oyuncuları Scarlett Johansson ile Natalie Portman arasında neler olduğu hala merak konusu.

Galalarda çok yakın iki arkadaş portresi çizen, röportajlarında birbirlerine övgüler yağdıran ikilinin, film setinde sürekli tartıştıkları, birbirlerine alaylı laflar söyledikleri konuşuluyor. İki ünlünün filmdeki rol arkadaşı Eric Bana ise bakın neler anlattı.

Bir söylentiye göre 26 yaşındaki Portman'ın bir röportajdaki "Sizinle aynı yaşta biriyle çalışmak gerçekten çok keyifli. Hele o yıldız sizin de çok sevdiğiniz biriyse" sözlerine Johansson'un "Ben Portman'dan daha gencim" diyerek cevap verdiği ileri sürülüyor.

Bir başka iddia ise Johansson'un Portman'ı Star Wars'da canlandırdığı Kraliçe Almidala adıyla çağırdığı. Buna gerekçe olarak da "sinemada canlandırdığı başka bir karakteri hatırlamıyorum" dediği.

Ancak ikilinin filmdeki rol arkadaşı Eric Bana bu söylentileri yalanladı. Basının her zaman bu tür gerginlik haberleri aradığını söyleyen Bana "Neden kimse iki yıldızın da sette çok iyi anlaştığına inanmıyor. Buna inanın, çünkü bu gerçek" diye konuştu.