BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,09
ALTIN 2.841,47
HABER /  GÜNCEL

Servetine kıyamadı karısına kıydı!

HSBC bankasının üst düzey yöneticisiydi. Her şeyi tamdı, karısı, işi, parası, çocukları süperdi! Ama şimdi o bir katil...

Abone ol

HSBC korkunç cinayetle karıştı...

Bankanın baş yatırım uzmanı Neil Ellerbeck'in eşini öldürdüğü ortaya çıktı. 46 yaşındaki milyoner bankacı, eşinin tenis hocasıyla bir birliktelik yaşadığını düşünüp aylarca eşini takip etti.

BOŞANIRSA SERVETİNİN YARISI GİDECEKTİ

Eşi Kate ve tenis hocasının telefon konuşmalarını 127 saat olarak kayda alan Ellerbeck korkunç bir cinayet planı düzenledi.

Ellerbeck eşinin üye olduğu fitness salonunda onun birçok farklı erkekle birliktelik yaşadığı gerekçesiyle bir boşanma davası açtı. Ancak boşanma halinde hem iki çocuğunu ve hem de yüklü servetinin en az yarısını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu düşünen milyoner bankacı, eşini öldürmeye karar verdi.

O DA KARISINI DEFALARCA ALDATMIŞ

Daily Mail'deki habere göre polisler sadece bankacının eşinin aldatmadığını da ortaya çıkardı. Neil Ellerbeck'in de sık sık farklı kadınlarla birlikte olduğu biliniyor.

Hatta Ellerbeck'in, eşini öldürene kadar Julie isimli bir bayanla birkaç yıldır birlikte olduğu belirtiliyor. Ancak bazı tanıklar da Kate Ellerbeck'in bir komşusuyla da ilişkisi olduğunu öne sürdü.