BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Servet ve Hakan imza attı

Galatasaray, savunma oyuncuları Servet Çetin ve Hakan Balta ile yeni sözleşme imzaladı.

Abone ol Galatasaray, Servet ve Hakan'nın yanı sıra Ayhan Akman ve PAF takımının savunma oyuncusu Semih Kaya ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine yöneticilerden Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin katıldı.

Ayhan ve Semih'in sözleşmelerini üç , Servet'inkini üç buçuk, Hakan'ın sözleşmesini de dört buçuk yıl uzattıklarını belirterek, "yani Aslantepe kadrosundaki dört arkadaşımızı size takdim ediyorum. Kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun" dedi.

Sezgin, iç transferde sadece Emre Aşık ile sözleşme imzalamadıklarını, futbolcunun menajeriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Mevcut kadronun yeterli olduğunu söyleyen Sezgin, "birlikte olmayı düşündüğümüz bu kadro Aslantepe'de bizim omurgamız olacak. Kadronun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Ama uygun bir durum olursa transferin son gününde bile harekete geçebiliriz" dedi.

Yabancı takımlarından aldığı tekliflere rağmen Galatasaray'da kalmayı tercih eden Servet, "Avrupa idealim asla kaybolmadı. Başkanımız da yurt dışından ciddi bir teklif gelirse görüşebileceğimizi söyledi. Sözleşmem bitse bile Galatasaray'a para kazandırarak gitmeyi düşünüyordum" diye konuştu.

Servet, ağrılarının devam ettiğini, ancak Sivasspor maçı için takımla gideceğini ve duruma göre forma giyeceğini söyledi.

Deneyimli orta saha oyuncusu Ayhan, uzun yıllar Galatasaray'da oynadığını, sergilediği performansla üç yıllık yeni sözleşmesini hak ettiğine inandığını ifade etti.

Uzun vadeli sözleşme imzalamasının kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Hakan Balta ise, "ben de Avrupa'da oynamayı hedeflemiştim ama burada çok mutluyum. Gideceğimiz bir durum olursa, kulubümüze para kazandırmak isteriz ama şu an böyle birşey yok" dedi.