BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,07
ALTIN 2.833,12
HABER /  GÜNCEL

Servet için pazarlık sürüyor

Trabzon 2 yıldızı için Servet’in yanı sıra ekstra para isterken, sarı-kırmızılılar ise ezeli rakibini ikna turlarını sürdürüyor.

Abone ol

Yerli oyuncu transferinde rakiplerine büyük fark atan G.Saray’ın Trabzonspor’un orta sahasındaki yıldızları Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’daki ısrarı bitmiyor. Daha önce Selçuk için bordo-mavililerle temasa geçip reddedilen, Ceyhun için ise daha önce devreye giren ilk takım olmasına karşın Trabzonsporlular’ın ricası üzerine aradan çekilen sarı-kırmızılılar şimdi milli oyuncuyu geri istiyor. İki oyuncu için de Trabzonspor’dan olumsuz yanıt almasına karşın yılmayan Cimbom transferde yeni bir strateji geliştirdi. Buna göre G.Saray, Song’la yollarını ayıran ve yeni sezon için stoper arayan Karadeniz ekibini ikna etmek için Selçuk ve Ceyhun’a karşılık milli stoperi Servet Çetin’i önerdi.

SEZONUN son maçlarında teknik direktör Frank Rijkaard’dan şans bulamamasına karşın Milli Takım’ın ABD kampındaki 3 maçta banko oynayan Servet Çetin de önümüzdeki sezonda takımda kalmayı düşünmüyor.