BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Seren Serengil'den şok iddia!

Kısa bir süre evlilik programı yapan Seren Serengil bu programlarla ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu

Abone ol

Seren Serengil, reyting rekorları kıran evlilik programlarını yerden yere vurdu ve bomba bir iddiayı gündeme taşıdı.

Kendini bilen insan o programlara asla katılmaz. Bir süre "Seren Serengil ile Evlenirmisin?" isimli evlilik programını sunan ve yayın saati konusunda kanalla anlaşamayınca programı bitiren Seren Serengil çarpıcı açıklamalar yaptı. Evlilik programlarını yerden yere vuran Serengil, "Bu tarz programlar insanları kandırmaktan, aldatmaktan başka bir şey değil" dedi.

İLK BEN YAPTIM

Seren Serengil konuşmasına şöyle devametti: "Evlilik programını ilk yapan benim. 90'lı yıllarda TGRT'de başladı. Bu formatın esası şuydu; evlenmek isteyen insanların birbirlerini zaten dışarıda yani kendi dünyalarında seçmiş olması ve sadece imkanlarından dolayı ve aileleri izin vermediği için evlenememeleriydi. Yıllar sonra benimbıraktığımişi aldılar, dejenere ederek bu şekle dönüştürdüler. Evlilik demekmaneviyat demektir, burada tamamıyla birmaddiyat bir alışveriş bir menfaat ön planda tutuluyor."

ZENGİN EŞ ARAYIŞI

Serengil programına katılan gelin adaylarının eşten çok varlıklı kişi aradıklarını belirtti. Kendini bilen kişinin o tarz programlara katılıp eş aramayacağını dile getiren ünlü sunucu, "Orada bir araya gelenler çarpık çiftler oluyor, ortaya da çarpık ilişkiler çıkıyor. Aslında orada insanlar aldatılıyor" dedi.

EŞ ADAYLARININ ÇOĞU OYUNCU AJANSINDAN

Serengil RTÜK'ün bu programların hepsini yayından kaldırması gerektiğini söyledi. Ünlü sunucu sözlerini şöyle tamamladı: "Geçenlerde RTÜK 15 yaşında kızı 45 yaşında adamla evlendirmeye kalktılar diye ceza yazdı. Bu tür programlarda başka şeyler de dönüyor. Evlilik programlarında gördüğünüz insanların birçoğu oyuncu ajanslarından geliyor. Gerçek değiller. Çoğu oyuncu ve bu oyuncular seyirci karşısında adeta tiyatro oynuyorlar."