BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL

Seren hayalleriyle birlikte öldü

İçinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan üniversiteli Seren kurtarılamadı...

Abone ol

Bilecik’te, arkadaşlarıyla eğlendiği gecenin sonunda dönüş yolunda otomobilin şarampole uçması sonucu ağır yaralanan Bilecik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Seren Özmen (19), 12 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Seren’in cenazesi, önceki gün memleketi Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, 27 Nisan gecesi saat 22.00 sıralarında Bilecik-Bozüyük karayolunda meydana geldi. Bir davette eğlenen Özmen, arkadaşları İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Senay Kaya (25), Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Gencel Öztürk (25), Cem Eren (20) ve Serkan Kaya ile birlikte, Tolga Sınmaz’ın (20) kullandığı otomobile bindi.

Aşırı hız sonucu kontrolden çıkıp takla atarak 50 metrelik şarampole uçan ve hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkartılan yaralılardan Sınmaz olay yerinde yaşamını yitirdi. Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Özmen, durumu ağır olduğu için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Günlerdir ölüm kalım savaşı veren Seren, 9 Mayıs Pazar günü yaşamını yitirdi.

Kızının kaza yapmadan bir gün önce Bursa’ya geldiğini belirten tekstilci baba İlhan Özmen (43), “Arkadaşlarıyla birlikte bir davetten çıkarken kaza yapmışlar. Üniversiteyi bitirdikten sonra mimarlık okumak istiyordu. Hayali iç mimar olmaktı” dedi.

Ölen Sınmaz’ın üç ay sonra askere gideceği ve babası İlhan Sınmaz’ın Bilecik’teki Şelale Restaurant adlı işyerini işlettiği belirtildi.