BIST 10.334
DOLAR 32,70
EURO 35,11
ALTIN 2.444,05
HABER /  GÜNCEL

Serdar Turguttan seks fantazisi

Serdar Turgut, erkekliğini öldürdü şimdi Obama'nın fantazilerine el attı. Turgut'un Obama'yla ilgili fantazisi ise oral...

Abone ol

Akşam ekonomik krizle boğuşurken, aldığı ilaçların da etkisiyle olacak Serdar Turgut, bu kez Obama'nın fantazilerine taktı.

Turgut geçtiğimiz hafta, kullandığı ilaçlar nedeniyle ruhsal bir çöküntü yaşadığını itiraf etmiş ve . Türk basınının "penis yazarı" ünvanlı Serdar Turgut bu kez de Obama'nın seks fantazilerine el attı. Turgut'un iddiasına göre Obama, Beyaz Saray'da "oral seks" yaptıracak.

İşte Turgut'un Obama fantazisi; 

Obama, Beyaz Saray'da oral seks yaptıracak mı?

İyi, tutarlı dedikoduya bayılırım. Geçenlerde Rupert Murdoch hakkında yazılmış olan son kitaptan parçalar okuyordum. Büyük patron da iyi bir dedikodu duyduğunda gözleri parlar, enerji dolarmış. Hatta kendisi de sıkı bir dedikodu yayıcısıymış.

(...) Ben sadece dedikodu yaymayı pek beceremem. Bundan da pek hoşlanmam. Ama bugün bir istisna yapıp, bir dedikoduyu bizzat çıkaracağım.

Evet; ben yeni Başkan Obama’nın Beyaz Saray’da hem de Oval Ofis’te genç bir kızla oral seks yapmaya hazırlandığını düşünüyorum.

Yani yeni bir Monica Lewinsky olayı daha yaşanacak Amerika’da.

Dedikodu okumaktan hoşlananlar için Bill Clinton’ın başkanlık döneminde Washington müthiş bir yerdi. O dönemde orada muhabirlik yaptığımdan çok iyi biliyorum. Washington her gün Clinton ile bağlantılı bir skandal ile çalkalanırdı. Çok hareketli çok ateşli çok da fantastik bir yerdi o zamanlar Washington.

Önceki akşam Obama ilk basın toplantısını yaptı ve toplantı başlamadan önce Başkan’ın adamları arkasında sıralandı ya; ben birden kendimi tekrar Clinton dönemindeymiş gibi hissettim. Baktım Clinton’ın o günlerde en yakınında olan isimler tekrar çıkmış ortaya.

Tabii bunlar arasında en önemli isim Rahm Emanuel’di. O, Beyaz Saray Başdanışmanı oldu.

(...) Clinton hakkında, Oval Ofis’teki oral seksi dışında, cinayetten uyuşturucu kaçakçılığına kadar birçok söylenti çıkarılmıştı. Hatta Beyaz Saray’ın biraz ilerisinde bir park yerinde otomobilinin içinde kendini vurmuş olarak bulunan eski Beyaz Saray görevlisinin Hillary ile ilişkisi olduğu için Başkan tarafından öldürüldüğü en ciddi gazetelerin birinci sayfalarında yer almıştı.

Rahm Emanuel müthiş bir operatördür ve gücünü kullanarak koruduğu insanları ayakta tutmayı çok

(...) Bütün bu gelişmeleri görüp Başkan Obama’nın pek yakında başını Clinton gibi bir dizi belaya sokacağını ve buna ilk olarak Oval Ofis’te stajyer bir kızla oral seks yaparak başlayacağını söyleyebiliriz.

Şimdi biliyorum, bazılarınız bu kadar önemli bir olay yaşanırken benim dedikodu yapmamı kınıyorsunuzdur. Hem bayılarak okursunuz hem de iş lafa gelince kınamalar, şoke olmuş gibi davranmalar falan yaparsınız.