BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  DÜNYA

Serdar Aziz geliyor mu ?

Bursasporlu Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferi sarı-kırmızılı takımın İtalyan hocası Roberto Mancini’ye bağlı. Yeşil-beyazlılar, sarı-kı...

Abone ol

Bursasporlu Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferi sarı-kırmızılı takımın İtalyan hocası Roberto Mancini’ye bağlı. Yeşil-beyazlılar, sarı-kırmızılı kulüpten takasta Ceyhun Gülselam’ı isterken, İtalyan hocanın yetenekli futbolcuyu bırakmaya niyetinin olmadığı öğrenildi.
Bursaspor’da Serdar Aziz, transferinin perde arkası gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeşil beyazlılar, Galatasaray’dan Serdar’a karşılık Ceyhun ile birlikte 2.5 milyon Euro nakit ve 1 milyon bonus istiyor. Ayrıca yeşil-beyazlıların Ceyhun Gülselam’ın ikinci yarıda alacağı paranın Galatasaray tarafından ödenmesini istiyor. Galatasaray’ın bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, İtalyan hocanın Ceyhun’u bırakmak istemediği biliniyor. Mancini’nin Ceyhun’u bırakmaması durumunda sarı kırmızılı takım yeşil beyazlıların kapısını bir başka teklifle tekrar çalacak.

4 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR
Yeşil beyazlı ekipte 4 futbolcunun takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Bursaspor’da bu sezon forma şansı bulamayan Hakan Aslantaş, Tuncay Şanlı, Sebastian Pinto ile Yasin Pehlivan’ın bu tekliflerini yönetime ilettiği ifade edildi. Bursaspor yönetimi de takımdan ayrılmak isteyen futbolculara teklif gelmesi halinde satabileceği belirtildi.

ŞENER’E TRABZONSPOR KANCASI
Öte yandan Bursaspor’un sağ beki Şener Özbayraklı’ya Trabzonspor’un talip olduğu iddia edildi. Karadeniz temsilcisinin Şener’e karşılık Zeki Yavru ve 2 milyon TL teklif edileceği vurgulandı. Yeşil beyazlıların ise 2016 yılına kadar sözleşmesi devam eden Şener’i bırakmaya niyeti yok.
(İHA)