BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
SPOR

Şenol Güneş: Fenerbahçe düşmanı değilim, kimseyi satmadım

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlendiği basın toplantısında sert sözler sarf etti. ''Fenerbahçe düşmanı değilim'' diyen diyen Güneş, ''Ben kimseyi satmadım'' ifadelerini kullandı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda soruları yanıtlayan Şenol Güneş, Beşiktaş'taki görevinden ayrılacağı iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar; 

- Bundan 4 yıl önce Fikret Orman yönetiminin isteğiyle takıma geldim. Beşiktaş büyük bir camia ve markadır, ailedir. Doğruların, ilklerin, ilkelerin kulübüdür. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Spor öyle bir olgu ki bütün kesimlerin ortak değeri. Futbol sadece ayakla oynanan bir oyun değildir. Önemle altını çizmek istiyorum ki hayal kırıklığı yaşamıyorum bugünkü durumda. Bizde sonuçlardan sebep arama hep vardır.

''Fenerbahçe düşmanı değilim''

- Bu haftaki maça çıkmadan beni tehdit edenlere söylüyorum; korkmuyorum. Hafta sonunda oynayacağımız maç öncesi beni tehdit edenlere sesleniyorum; ben ölümü göze alırım ve namusumla gömülürüm. Ben eğer Türkiye'deki şiddetin sebebiysem bu işi yapmam. Dayak yiyen benim. Beyanatımla ilgili bir sorun varsa ortadadır. Ali Koç'la, Ersun Yanal'la derdim yok. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımlarından biridir. Beni Fenerbahçe düşmanı olarak gösteriyorlar. Ben Fenerbahçe'ye hiç saldırmadım. Dayak yiyen bendim. Ben bugün Ersun Hoca ile görüştüm. Ali Koç'la da görüşeceğim. Milli Takım antrenörü olursam da, benim başka bir yerde kardeşim olsa Fenerbahçe'deki oyuncu daha iyiyse onu alırım. Benim niyetim herkese güzel bakmak.

Sitene Ekle
Etiketler