BIST 10.446
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.434,03
HABER /  SPOR

Seni evinden alır döverim

Derbide asıl maç Şeref Tribünü kabul salonunda oynanmış. Üstünel ile Uslu kapışmasına Yıldırım da dahil olmuş.

Abone ol Şükrü Saraçoğlu'nın Şeref tribününde istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Vatan gazetesinin haberine göre ana avrat küfürlü kavgaya Aziz Yıldırım el koyuyor. Hatta bir ara maçı izleyen Deniz Baykal'ın da devreye girdiği belirtiliyor.

Olayları şaşkınlıkla izleyen ve Mahmut Uslu’ya yakın oturan CHP lideri Baykal, Abdurrahim Albayrak’a “Aman G.Saray yöneticisini tut, olay çıkmasın” uyarısında bulunuyor..


'USLU' İZLEYEMİYOR 

Olayın kahramanlarından Mahmut Uslu şunları söyledi: “Benim maç izleme şeklim biraz hararetli.. Ama kimseye, özellikle Üstünel’e küfür filan etmedim.. Geçen seneki maçta da aynısını yaptılar, ortalığı böyle karıştırıyorlar..”

Kavganın ikinci raundu Şeref Tribünü'nün kabul salonunda yaşanıyor.
Yıldırım, biraradaki G.Saraylı yöneticilerin arasından Üstünel’i yanına çağırıp “Haldun, niye bu kadar sinirlendin? Şu işin doğrusunu bana bir anlat” sorusunu yöneltiyor..

İbrahim Seten imzalı haberde, ikili arasında sakin başlayan diyalog tehlikeli bir hal alıyor. Yıldırım’ın koltuğunun kenarına oturan Üstünel, konuşmaya başlıyor.. Vatan gazetesinden yer alan diyalog aynen şöyle:

AZİZ YILDIRIM: “Bu görüntüler bir yöneticiye yakışmıyor..”

HALDUN ÜSTÜNEL: “İyi de başkanım, sizin yöneticiniz ana avrat küfrederse ben de böyle çileden çıkarım tabii ki..”

YILDIRIM: “Etti mi gerçekten?”

Haldun Üstünel, “Olaylar Mahmut Uslu’nun otokontrolünü kaybetmesinden dolayı yaşandı. Çok üzgünüm. F.Bahçe’yi aldığı galibiyetten dolayı kutlarım. Diğer F.Bahçeli yöneticilere de teşekkür ederim” dedi.


ÜSTÜNEL: “Hem de gözlerimin içine baka baka etti..”

YILDIRIM: “Sana değildir.. Hem Sami Yen’de bizim ne anamız kalıyor ne babamız.. Kimse müdahale etmiyor.. Burada ben engelliyorum ama..”

ÜSTÜNEL: “Olur mu canım, terbiyesiz herif bana da, hakeme de, bütün G.Saraylılar’a dümdüz gidiyor.. Taç atışına bile küfreden adamdan ne beklersiniz ki? Bize her maç küfrediyor burada.”

YILDIRIM: “Sen ona uyma..”

ÜSTÜNEL: “Başkanım ben anama, aileme küfür ettirmem. Devam ederse de yapacağımı bilirim.”

YILDIRIM: “Ne yapacakmışsın!”

ÜSTÜNEL: (Yıldırım’ın kulağına eğilerek) “Onu gece evinden alır, döverim.”

YILDIRIM: (sesi yükselmeye başlar) “Bu ne biçim laf! Sen kimi evinden alıyorsun, öyle kolay mı bu işler? Kendine gel.. Ben seni evinden alırım..”

2 bakan ile Emniyet Müdürü’nün şaşkın bakışları arasında yaşanan bu tartışma herkesi şaşırtıyor.. O ana kadar olayı izleyen Adnan Polat gidip Üstünel’e “Rica ederim Haldun, sen yanımıza gel” deyip tartışmayı kesiyor.. Bakan Başesgioğlu da dayanamayıp “Yeter, uzatmayın artık” diyor..

‘USLU YÜZÜNDEN!’

Vatan’a konuşan Haldun Üstünel, “Olaylar Mahmut Uslu’nun otokontrolünü kaybetmesinden dolayı yaşandı. Çok üzgünüm. F.Bahçe’yi aldığı galibiyetten dolayı kutlarım. Diğer F.Bahçeli yöneticilere de teşekkür ederim” dedi.

BEN HEP BÖYLE İZLERİM

Olayın kahramanlarından Mahmut Uslu da: “Benim maç izleme şeklim biraz hararetli.. Ama kimseye, özellikle Üstünel’e küfür filan etmedim.. Geçen seneki maçta da aynısını yaptılar, ortalığı böyle karıştırıyorlar..”