BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Şenerden çok sert sözler

Bursaspor'a ofsayt golle yenilen Trabzonspor'da bardak taşmak üzere. Başkan Şener çok sert konuştu.

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Şener, “Hakem hatalarının seri hale gelmesi çok ilginç. Bütün emeklerimiz, bir hakemin değneğinin ucunda olmamalı. Eskişehir maçında hakem hata yaparsa ben halkı nasıl zaptederim” dedi.

Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener, 15 milyon taraftarı olan bir takımı ayağa kaldırmak için çok para ve emek harcadıklarını belirterek bütün bunların bir hakemin değneğinin ucunda olmaması gerektiğini söyledi.

Lig TV’deki Futbol Gündemi programında konuşan Şener, “Bursa’ya ofsayt golüyle yenildik. Buna rağmen bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Ancak son haftalarda hakem hataları üst üste olmaya başladı. Eskişehir maçında, maçı yönetecek hakemin hatalı bir karar vermesi durumunda ben halkı nasıl zaptedeceğim. Bunun izahını bana biri yapabilir mi” dedi.

6-7 PUAN ÖNDE OLURDUK

Şener, “Türkiye'de yan hakemlerin kötü olduğunu, eğitim almaları gerektiğini daha önce defalarca söyledim. Türkiye'de orta hakemden çok yan hakem sıkıntısı var. Yan hakemlerimiz çok kötü. 15 milyon taraftarı olan bir takımı rezil ediyor. MHK başkanı da buna sessiz kalıyor. Adam çıkar bu hatalar için özür diler ama yok. Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldırmak için çok para harcadık, çok emek verdik. Ama bunlar bir hakemin değneğinin ucunda olmamalı.

Hakemler hakkında konuşmaktan utanıyorum da. Ama makam gereği konuşmak durumundayım. Çok ciddi bir takım kurduk. Geldiğimiz yer tesadüf değildir. Rakiplerimiz, Trabzonspor'a karşı savunmada 4-5 oyuncu çakılı oynuyorlar. Demek ki Trabzonspor muazzam bir takım. Eğer hakem hataları olmasaydı şu anda 6-7 puan öndeydik” diye konuştu.