BIST 8.948
DOLAR 34,26
EURO 37,60
ALTIN 2.878,05
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Selvi Kılıçdaroğlu da kayıtsız kalamadı

CHP'de soğuk rüzgarlar estiren kritik kurultay öncesi yalnızca Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları değil eşi Selvi Kılıçdaroğlu da canla başla çalışmaya başladı

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL)- CHP'de kritik kurultay öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da devreye girdi. Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekili eşleriyle "tanışma amaçlı" gruplar halinde biraraya geldi.

CHP'de muhaliflerin olağanüstü tüzük kurultayı talepleri sonrasında 26 Şubat kurultayına katılmama çağrısı yapmaları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez yönetiminin yanı sıra Selvi Kılıçdaroğlu'nu da harekete geçirdi.

Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekili eşlerine yaptığı davetle "Selvi hanım da kurultay için devreye girdi" yorumlarına neden oldu.

İnternethaber.com'un edindiği bilgiye göre Selvi Kılıçdaroğlu, milletvekili eşlerini gruplar halinde Gölbaşı'nda bir evde ağırladı. İlk grubu 16 Şubat'ta davet eden Selvi Kılıçdaroğlu, son grupla da önceki gün biraraya geldi. 

SİYASETE UZAK KALMAYIN ÇAĞRISI

Selvi Kılıçdaroğlu'nun çay davetinin "milletvekili eşleriyle tanışma amaçlı" olduğu belirtilirken, Selvi Kılıçdaroğlu'nun milletvekili eşlerinden siyasete uzak durmamalarını istediği de ifade edildi.

OLCAY HANIM GİTMEDİ

Selvi Kılıçdaroğlu'nun çay davetine eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ile Baykal'a yakın bazı milletvekillerinin eşlerinin katılmadığı da öğrenildi.