BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Güzelleşmek için uzun saatler ve tonlarca para harcıyoruz. peki, ama neden hayatın bize sunduğu doğal nimetlerden faydalanmıyoruz? bu nimet ne mi? tabii ki, seks.

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Güzelleşmek için uzun saatler ve tonlarca para harcıyoruz. Peki, ama neden hayatın bize sunduğu doğal nimetlerden faydalanmıyoruz? Bu nimet ne mi? Tabii ki, seks.

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Doğal makyaj
Her sabah evden çıkmadan makyaj yapıyorsunuz ve gün içinde tazelemeye ihtiyacınız oluyor, değil mi? Oysa günde sadece 15 dakikada yanaklarınız doğal yollardan pembeleşecek, dudaklarınız harika bir parlaklığa sahip olacak ve cildiniz parlayacak. Nasıl mı? Tabii ki seksle. Çünkü seks doğal bir makyajdır.

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Cildinizi korur
Güneş ışığına fazla maruz kaldığınızda cildiniz kırışıklıkların oluşması ya da artması sorunuyla karşılaşır. “Kalp krizini kalbinizdeki kırışıklık gibi düşünürseniz cildinizdeki kırışıklık da o derece büyük etkiye sahiptir” diyor Dr. Roizen. İyi kan akışı, cildinizi besler ve oksijen sağlar; bu da kırışıklık oluşumunu önler. Şimdi, bu cildinizi gençleştiren kan akışını neyin artırdığını bir düşünün. Evet, doğru tahmin ettiniz; seks.

Seksin hayatımıza kattığı 8 mucize

Seks, duruşunuzu düzeltir
Hepimiz biliyoruz ki bir kadında en seksi duran şey, kadının kendine güven duyuyor olması. Amerikalı seksolog Mary Jo Rapini’ye göre kendinden emin bir şekilde topuklarını yere vurabilmek kadını havalı hale getiriyor. Rapini, “Bir erkeğe ‘Bir kadında en çekici olan taraf ne sence?’ diye sorduğumda, saydığı üç şeyin ilki kadının hareketleri oluyor” diyor.

Daha cilveli olduğunuzda ister istemez daha feminen bir yürüyüşe sahip oluyorsunuz. Başınız dik, kalçalarınız bir o yana bir bu yana salınır halde, kelimenin tam manasıyla çalım atıyorsunuz. İşte bu tür bir kendine güven gösterisi, ancak seksin cazibesine kapılmakla mümkün olur.