BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Seks şantajına beraat

Komşu kadının çıplak resmini çekerek seks şantajı yapan karı koca beraat etti

Abone ol

Antalya'da geçen yıl komşuları 24 yaşındaki H.A. adlı kadının çıplak görüntülerini çekerek, zorla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen Nuri- Sabahat Ü. çifti, delil yetersizliğinden beraat etti.

Güzeloluk Mahallesi'nde oturan evli ve bir çocuk annesi H.A.’nın ‘cep telefonuyla çıplak görüntüsünü çeken komşusu Sabahat Ü.’nün kendisiyle lezbiyen ilişkiye girdiğini, ardından da 1 ay süreyle kocası Nuri Ü. ile cinsel ilişki kurmaya zorladığı’ iddiasıyla savcılığa yaptığı şikayetin ardından, Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada karar verildi.

Geçen yıl Mayıs ayından bu yana devam eden davanın duruşmasına katılan tutuksuz sanıklar belediye işçisi Nuri Ü. ile 40 yaşındaki ev hanımı eşi Sabahat Ü. son savunmalarında da, H.A.’nın suçlamalarının asılsız olduğunu iddia etti.

Mahkeme, ifadelerin ve savunmaların tamamlanmasının ardından verdiği kararda, Nuri Ü. ile eşi Sabahat Ü.’nün haklarında suçu işlediklerine yönelik kanıt bulunmadığı gerekçesiyle delil yetersizliğinden beraatlarına karar verdi. H.A.'nın ise olayın duyulmasının ardından eşiyle birlikte Konya'ya taşındığı kaydedildi.

OLAY NASIL ORTAYA ÇIKTI?
İddiaya göre Sabahat Ü., Güzeloluk Mahallesi'nde aynı sokakta oturan H.A.'yı evine davet etti. Birbirlerinin saçlarını boyayan iki kadından H.A. evine gidip duş almak isteyince ev sahibi kadın, “Bizim banyoda duş al” önerisini getirdi.

Bu öneriyi kabul eden yeni evli H.A. duşa girince arkasından banyoya gelen Sabahat Ü., cep telefonuyla çıplak fotoğraflarını çekti. Sabahat Ü., apar topar banyodan çıkan komşu kadına, “Ya benimle sevişirsin, ya da bunları internette yayınlarım” dedi.

Genç kadınla lezbiyen ilişkiye giren Sabahat Ü.'nün, H.A.'yı yine tehditle bu kez kocası Nuri Ü. ile birlikte olmaya zorladığı ileri sürüldü. H.A.'nın durumu eşi S.A.'ya anlatması üzerine çift savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Kaynak : HÜRRİYET