BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Şehit haberi görüntüyü değiştirdi

13 şehit verdiğimiz akşamki programları nedeniyle eleştirilen TV kanalları akıllandı.

Abone ol

13 şehit verdiğimiz akşam programlarında değişiklik yapmayan TV kanalları çok eleştiri almıştı. TV'ler akıllanmış olacak ki; bu sabah Şırnak'ta mayın patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ünal Demir'in haberi geldiğinde Fox TV'de programın akışı değiştirildi. 

Fox TV’de Lerzan Mutlu’nun ’Siz Mutlu Lerzan Mutlu’ programında stüdyoda ’sıra gecesi’ dekoru kurulmuştu. Ekrana bir de dansöz çıkarılmıştı.

Bir ara dansözden göbek hareketleri öğrenmeye çalışan Lerzan Mutlu, görüntünün kendisini değil de stüdyoda oturan konuklarda olduğunu farkedince "Yukarıda çiğ köfte yiyorlar galiba" diyerek yayın yönetmenini uyardı. Dansöz ile birlikte tekrar göbek atmak isterken yine aynı durum oldu ve kamera izleyicileri göstermeye başladı. Daha sonra kendisine gelen bilgi üzerine Lerzan Mutlu olayı açıklığa kavuşturdu.

Şırnak’ta mayın patlaması nedeniyle bir şehit ve yaralılar olduğu haberi üzerine rejiden bu tür bir uyarı geldiği anlaşıldı. Açıklamadan sonra dansöz gönderildi. Programa türkülerle devam edildi.