BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,10
ALTIN 2.447,51
HABER /  GÜNCEL

Şehir eşkiyaları yakalandı

İstanbul'un göbeğinde gencecik bir çocuğu silahla öldüren şehir eşkiyaları yakalandı. Cinayetin sebebini anlattılar.

Abone ol

Kadıköy Bahariye Caddesi üzerinde bir kişinin ölümü ve iki kişinin yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra Kadıköy Adliyesi'ne çıkartılan zanlıların, cinayeti park tartışması yüzünden işledikleri öne sürüldü.

Cumartesi gecesi Bahariye'de bulunan Klas Bar önünde başlayan park kavgası kanlı bitmiş, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Murat Çiçek (20) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Necati Soysal ve Emin Dilikoğlu ise yaralanmıştı.

Silahlı kavga sonrası bar çalışanlarından olduğu belirlenen Semih S.'nin verdiği bilgilerden yola çıkan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlı Gökan A. ve Mehmet Hanifi O.'yu saklandıkları adreste yakaladı. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlıların ifadeleri alındıktan sonra adliye çıkartıldı. Emniyetteki ifadeleri alınan zanlılardan Gökan A.'nın, silahı kendisinin çektiğini kabul ederek, "Ben aracımı park ederken otomobilin önünden kaldırıma çıkmak istediler. Ben de kendilerini uyararak başka yerden geçmelerini söyledim. Ancak bu sırada aramızda tartışma çıktı. Elindeki bira şişesiyle arkadaşımın kafasına vurunca ben de silahı çekerek yere doğru ateş ettim. Bu sırada merminin biri Murat Çiçek'in başına isabet etti. Öldürmek için ateş etmemiştim." şeklinde kendini savunduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay gecesi hayatını kaybeden Murat Çiçek ile arkadaşları Necati Soysal ve Emin Dilikoğlu'nun Klas Bar'a geldikleri, ancak üzerlerinde silah olduğu gerekçesiyle içeriye alınmadıkları için tekrar olay yerine geldikleri iddia edildi.