BIST 10.034
DOLAR 34,15
EURO 38,23
ALTIN 2.917,63
HABER /  MAGAZİN

Sedanın gözü sevgilimde

Banu Alkan ve Seda Sayan arasındaki canlı kavganın seyri değişti.

Abone ol

Banu Alkan ve Seda Sayan arasındaki canlı kavganın seyri değişti. Alkan, ünlü şarkıcıyı Murat Taşdemir"i ayartmaya çalışmakla suçladı.

BİZİ AYIRMAK İSTEDİ LERZAN
Mutlu"nun programına katılan Banu Alkan, şarkıcı Seda Sayan"a ağır suçlamalarda bulundu. Tartışmanın son raundunda Alkan, Seda Sayan"ın, sevgilisi Murat Taşdemir"i etkilemeye çalıştığını ileri sürdü. Alkan, “Sözüm ona aramızı bulacaktı. Ama anladım ki bizi birbirimizden ayırmak için uğraş veriyor.”

SEDA ART NİYETLİ
SEDA Sayan"ın seyircileriyle bir olarak kendisiyle dalga geçtiğini ve “Şişko, yağlı” diyerek hakaretler ettiğini belirten Alkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bana hakaret ettiği görüntülerin hepsi elimde. Art niyetli olmasa Murat"ı programına davet ederken bana haber verirdi. Murat"a göz koyduğunu düşünmeye başladım.”

Nihat Doğan"ın tepkisi ne olacak?
Banu Alkan"ın, Seda Sayan"a yönelttiği ağır suçlamalara Sayan"ın kıskançlığıyla tanınan sevgilisi Nihat Doğan"ın nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Oldukça sinirli olan Doğan, kısa bir süre önce Seda Sayan"a jest olsun diye yoluna gül döken kuaför genci dövmüştü.