BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Şebekenin garantörü Türk işadamı

Şebekenin garantörü Türk işadamı

Sunday Mirror gazetesi ülkeye kaçak sokulan Suriyeliler ile ilgili bir araştırma yazısı yayınladı.

Şebekenin garantörü Türk işadamı

Cemal Şeyhsait'in masasında Türk bayrağı ile resmini basan İngiliz gazetesi, Türk işadamının nakit para transferlerini yaptığını yazdı.

Şebekenin garantörü Türk işadamı

Suriye'den Mısır'a, Mısır'dan Avusturya ve Norveç'e uçakla giden, Oslo'dan da arabayla Stockholm'a getirilen göçmenlerin buradan uçakla İngiltere'ye uçtuklarını yazan Sunday Mirror, Suriyeli göçmenlere sahte pasaportların İstanbul'da uçmadan önce temin edildiğini belirtti.

Şebekenin garantörü Türk işadamı

Yüzlerce Suriyeli göçmeni kaçak yollardan İngiltere'ye getiren insan kaçakçılarının milyonlarca sterlin kazandıkları kaydedilen araştırmada, İstanbul'daki çetenin İngiliz gazetecilere Suriye'den sahte pasaportlarla üç kişiyi 34 bin sterline İngiltere'ye kaçırabileceklerini söyledikleri öğrenildi.
Sunday Mirror gazetesine gelen bir ihbarda, "Türk çeteler milyonlar kazanıyor. Avrupa'da ve İngiltere'de aracıları var. Havaalanlarında adamları var. Suriyelileri İtalya'ya, Hollanda'ya ve İskandinavya ülkelerine götürüyorlar. En pahalısı İngiltere. Ülkeye iner inmez Suriyeliler politik sığınma talebinde bulunuyorlar. Üs saatte alandan çıkıyorlar çünkü kimse halkın kimyasal silahlarla öldürüldüğü ülkeye geri göndermiyor" bilgilerinin verildiği öğrenildi.