BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Sayandan siyaset sinyali

Sayan, insanlara yardım etmek için politikaya atılabileceği sinaylini verdi.

Abone ol

Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında kentte konser veren Seda Sayan'ı yaklaşık 20 bin kişi izledi. Kendisinden yardım isteyenleri görünce duygulanan Sayan gözyaşlarına hakim olamadı. Sayan, insanlara yardım etmek için politikaya atılabileceğini söyledi.
     
Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85'inci yıldönümü etkinlikleri, Kültürpark ve Fuar Alanı'nda devam etti. Fuar alanındaki konser, kentte son yıllarda düzenlenen en kalabalık etkinlik olurken, yaklaşık 20 bin Afyonkarahisarlı 2 saat boyunca Seda Sayan'ın şarkılarıyla eğlendi. Konsere hareketli şarkılarıyla başlayan Sayan, kıvrak danslarıyla da dikkat çekti. Hayranlarını coşturan Sayan, omuzlarını açıkta bırakan uzun çiçekli elbisesiyle göz doldurdu. Sık sık sarı postijle uzattığı saçlarını savuran Seda Sayan'ın, derin sırt dekoltesi de göze çarptı.
     
Kendisine uzatılan kağıtlardaki yardım taleplerini karşılama sözü veren Seda Sayan, hasta oğlu için yardım isteyen bir anneye mikrofon gönderip bir süre sohbet etti. Yardıma muhtaç kişilerin ön sıralarda yer almak için büyük çaba harcadığı konserde, zor durumdaki vatandaşlar seslerini Seda Sayan'a duyurabilmek için var güçleriyle bağırdı. Kendisinden istenen yardım taleplerini karşılama sözü veren Sayan, insanların hikayelerini dinledikçe gözyaşlarına hakim olamadı. İnsanlara yardım edemediği zaman çok üzüldüğünü anlatan Sayan, bu nedenle politikaya atılabileceğini de söyledi.